Puncte Recompensă

Câștigi automat puncte recompensă pentru rezervarea ta on-line!

Cu Rent-a-Car-Sighisoara.com.ro ești mereu in câștig!

Pentru că ești sau vei fi clientul nostru, ne dorim să îți răsplătim încrederea și alegerea făcută prin crearea unui sistem de recompensare. „Puncte Recompensă” reprezintă metoda noastră de ați mulțumi atunci când faci o rezervare online pe site-ul nostru. Toți clienții beneficiază de această ofertă atunci când rezervă o mașină online, iar fidelizarea prin „Puncte Recompensă” este facută automat în baza noastră de date, fără a mai fi nevoie din partea dumneavoastră de alte detalii.
img-display  Puncte Recompensă puncte recompensaAșadar, pentru fiecare 20€ plătiți pentru o rezervare primiți 1 Punct Recompensă, punct ce are valoarea de 1€. Punctele primite vor putea fi folosite pentru viitoare servicii de închiriere auto sau alte servicii oferite din cadrul firmei.

Rezervă acum mașina dorită!

Punctele recompensă primite vor putea fi cumulate pe o perioada nedeterminata si vor putea fi folosite oricand ați acumulat suficiente puncte pentru a fi valorificate și aveți nevoie de un serviciu de închiriere auto sau adiacent. Punctele nu sunt transmisibile și sunt valabile pentru o singura adresă de email și nume / număr de telefon. În cazul în care există modificari ale adresei de email sau ale numărului de telefon vă rugăm să ne notificați în prealabil. Punctele recompensă sunt valabile doar în cazul rezervărilor online.

Vă mulțumim!

Back to top